<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=837181686386229&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. View list of available browsers

Mød os på Health & Rehab 23.-25. maj

Kom forbi stand C3-032 og oplev vores mange nyheder, få justeret din kørestol eller lyt med, når vores eksperter fortæller om sædeløsninger, fordelene ved ståfunktion, hjælpemotorer og meget andet. 

Kig forbi Inspirationshjørnet

Besøg vores inspirationshjørne på stand C3-032. Her kan du hver dag opleve korte oplæg om vigtigheden af trykaflasting, fordelene ved at stå, aflastning af skuldre for manuelle kørestolsbrugere og meget andet. 

Noget nyt og spændende er på vej

Vi glæder os til at vise jeres vores største nyhed på årets messe: M Corpus® VS - vores nye centerdrevne elkørestol med ståfunktion. Kom forbi stand C3-032 og prøv selv stolens manøvredygtighed og mange funktioner. Blandt andet har den nye knæstøtter, som er svingbare og lette at betjene. Højre/venstre kan flyttes uafhængigt af hinanden ved hjælp af den let tilgængelige udløser, som er designet til forskellige håndfunktioner og styrker.

M Corpus VS close up

Panthera - nu en del af Permobilfamilien

Panthera manuelle kørestole, der nu er en del af Permobil, fokuserer på brugervenlighed og kvalitet til både voksne og børn. Deres manøvredygtighed og lave vægt gør dem ideelle til en aktiv livsstil. De ultralette modeller er designet til de erfarne brugere med en meget aktiv livsstil, der er vant til at håndtere fint afbalancerede kørestole. Se vores udvalg af Panthera-stole på Health & Rehab eller læs mere på vores hjemmeside. 

 
Læs mere

Prøv en SmartDrive på Permobils stand

En anden nyhed på messen er vores hjælpemotor, SmartDrive, med den nye SpeedControl Dial, der gør det muligt at styre hjælpemotoren på en intuitiv måde. Besøg vores stand og prøv hvor let det er at starte, stoppe og justere hastigheden ved blot at dreje knappen frem eller tilbage. Vi har eksperter med, der kan fortælle mere om fordelene ved brug af hjælpemotor. 

Læs mere

Mød Helle og Uri Løvevild Golman onsdag 24. maj kl. 12.30

Uri og Helle Løvevild Golman er tidligere National Geographic-fotografer. Under en rejse til Gabon i 2017 blev Uri overfaldet af en terrorist og blev hårdt kvæstet. I dag sidder Uri i kørestol, og han og Helle lever et radikalt anderledes liv end før den skæbnesvangre dag. Det stopper dem dog ikke i at videreføre deres arbejde med naturbevarelse. Mød Helle og Uri på vores stand onsdag 24. maj kl. 12.30 og hør mere om Uris nye liv som kørestolseventyrer. 

Foto: Thomas Gerhardt

Urioghelle

Interesseret i mere information?

Er du nysgerrig på at vide mere om vores nyheder eller andre produkter og services, er du velkommen til at udfylde denne formular.

Kontakt os for mere information: